is vanaf nu

Data & Cloud Expo: grip op data en cloudoplossingen

Hoe kunnen de nieuwste technologieën worden ingezet voor een meer schaalbare, flexibele en efficiënte IT-omgeving? Hoe kan worden voldaan aan de steeds veranderende eisen van snel groeiende opslag en verwerking van data, werken op afstand en andere IT-intensieve eisen? En niet onbelangrijk, hoe houdt u de huidige service op niveau wanneer u de IT niet meer in eigen hand hebt? Data & Cloud Expo helpt u op weg! Data & Cloud Expo is het jaarlijkse event met een sterk inhoudelijk programma en een beursvloer op het gebied van data management en cloud computing. Een bezoek biedt IT-professionals en IT-beslissers praktische handvatten voor grip op een IT-organisatie waarin een groeiende hoeveelheid data en toenemend gebruik van cloudoplossingen aan de orde van de dag zijn.

Verdieping door zeven thema’s  
Data en cloud zijn brede begrippen, maar Data & Cloud Expo krijgt – in combinatie met Infosecurity.nl – verdieping door de bekende thema’s Cyber Security, Digital Workplace, Privacy, Governance & Risk Management, Data Center & Infrastructure Optimisation, Cloud Computing, Data Growth & Storage Capacity en IT Service Management & Control.

Meer focus op inhoud en interactie
Tijdens een bezoek aan Data & Cloud Expo ontmoet u de opinieleiders, leveranciers, dienstverleners en vakgenoten die gezamenlijk de snelheid van de IT-ontwikkelingen bepalen. Naast een nieuwe focus, bieden de vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo u een meer overzichtelijke beursvloer en een exclusiever inhoudelijk programma. Buiten de gebruikelijke en zeer goedbezochte theaterzalen met inhoudelijke seminars, biedt de eventcombinatie twee grote inhoudelijke arena’s waarin de interactie tussen spreker en publiek centraal staat. Daarnaast wordt de samenwerking met de vaktitel Computable verder geïntensiveerd, wat resulteert in een onafhankelijk inhoudelijk programma van hoog niveau.

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo: 1 en 2 november 2017
Met Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo biedt Jaarbeurs de IT-professional een one-stop-shop voor de nieuwste en beste innovaties in IT. U komt toch ook?

 


MyExpo

Login voor uw persoonlijke MyExpo omgeving.
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?